Huisartsenpraktijk Het Station

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts, die positief is ingesteld en met een fijn team aan de slag wil als waarnemer of HIDHA, met uitzicht op praktijkhouderschap. We hebben een goed georganiseerde praktijk en bieden laagdrempelige zorg aan een gemêleerde patiëntengroep van rond de 3400 patiënten in het gemoedelijke dorp Aalten in de mooie Achterhoek.

Ons team bestaat uit vier doktersassistentes, vier POH’s (somatiek, ouderen, GGZ en jeugd), een praktijkmanager i.o., een huishoudelijke hulp,  stagiaires (DA en HAIO), een waarnemend huisarts en twee praktijkhouders. Een van de praktijkhouders gaat op termijn met pensioen, zodat we nu zoeken naar een geschikte collega die na een ruime inwerkperiode het stokje gaat overnemen. De werkweek kan in overleg worden ingedeeld, waarbij we aan 3 a 4 dagen per week denken.

De praktijk is NPA geaccrediteerd, we gebruiken het regionale HIS Medicom, en gaan zoveel mogelijk met alle nieuwe ontwikkelingen mee. We gebruiken de consultatie functie van KSYOS en Therapieland als E-health programma. Beide huisartsen zijn zeer betrokken bij de regio-organisatie HOOG (bestuur en kaderarts). Scholing en opleiden hebben we hoog in het vaandel staan, dus zijn er bij ons meerdere stagiaires aanwezig. Zowel HAIOS als praktijkassistentes , praktijkmanagers en POH’s in opleiding worden bij ons opgeleid. We zijn aangesloten bij de huisartsenpost in Winterswijk.

Daarnaast werken we goed samen met diverse disciplines zowel in ons praktijkpand als daarbuiten.  We houden van een prettige werksfeer, openheid, humor en een hechte teamgeest. De huisartsen worden maximaal ondersteund door de assistentes door efficiënte taakdelegatie. We nemen ruim de tijd voor de patiënt en hebben zeker oog voor de meest kwetsbare groep in de samenleving.

 

Deel via:

Kaart