Huisartsenpraktijk Schoonoord

I.v.m. het zwangerschapsverlof van één van onze vaste huisartsen zijn wij voor onze gemoedelijke dorpspraktijk in Schoonoord vanaf augustus 2024 op zoek naar een huisarts om ons team te versterken gedurende haar verlof. We zoeken in principe iemand voor 2 a 3 dagen per week. Onder andere door vakanties is er al eerder plek om losse dagen waar te nemen. Tevens is er een mogelijkheid tot overname van ANW-diensten op de huisartsenpost in Emmen als hiervoor interesse is.

Ben je (bijna) klaar met je opleiding of ben je waarnemend huisarts en oriënterend? Heb je altijd al in een apotheekhoudende huisartspraktijk willen werken om te ervaren hoe dat is? Wees welkom voor een kijkje in onze keuken! We hebben een hecht team wat laagdrempelig gezamenlijk de klus klaart.

Later beginnen omdat de kinderen nog naar school moeten? Wat eerder weg omdat je een andere afspraak hebt? Geen probleem! Wil je geen vaste dagen of ben je wisselend beschikbaar… In overleg is er van alles mogelijk. We denken in oplossingen, niet in problemen!

We werken met drie vaste huisartsen, een waarnemend huisarts, een Physician Assistant (PA), twee POH-S en twee POH-GGZ. Daarnaast werken er meerdere doktersassistentes, apothekersassistentes en een praktijkmanager die tevens apothekersassistente is. De apotheek wordt ondersteund door twee apotheekhulpen, één van hen volgt momenteel de opleiding tot doktersassistente.

We zien in principe vier patiënten per uur waardoor je tijd hebt voor je patiënt. We hebben een vriendelijke, dankbare populatie om dokter voor te zijn. Momenteel werken we nog met promedico VDF. Later in 2024 zullen we overstappen op Sanday/Apro als HIS/AIS. Via onze hagro kan worden deelgenomen aan FTO’s en we hebben geaccrediteerde kwaliteitsoverleggen binnen onze praktijk waarvoor je intercollegiale scholingspunten krijgt.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie neem dan contact op!
Heb je interesse om deze vacature in te vullen, stuur dan je reactie (liefst met CV en motivatiebrief) naar Huisartspraktijk Schoonoord t.a.v. Elly Rotmensen, Praktijkmanager.

Deel via:

Kaart